Travelodge Central Exchange Street, som tillhör Englands största hotellkedja, är ett relativt nybyggt trestjärnigt hotell som ligger väldigt centralt i Liverpool med endast några få minuters promenad från Mathew Street (stora partygatan) samt gågatorna och det stora köpcentret Liverpool ONE. Ner till Albert Dock tar man sig endast på 4-5 min promenad. Flera av Liverpools bästa restauranger ligger också inom några få minuters promenad från Travelodge Central Exchange Street.

Rummen har en kingsize-säng, skrivbord med tillhörande stol samt ett badrum med dusch/WC.
Observera att varje säng har ett större täcke som man delar på.

Hotellet har reception som är bemannad 24h om dygnet. Det finns även en restaurang och bar på hotellet. Frukosten kostar 115 SEK p/p och dag och då får man ta del av en frukostbuffé. Det går antingen att förboka den i samband med att man gör sin bokning på vår hemsida alternativt så betalar man den på plats direkt till hotellet.

Det ingår 30 min kostnadsfri Wi-Fi vare dag på hotellet. Man kan även köpa till och får då obegränsad tillgång till Wi-Fi för en kostnad på 3 GBP/dag

Här finns det rum för 1-3 personer. Observera att trippelrummen i regel tar slut ganska fort.

Frukost bokas och betalas antingen hemifrån samtidigt som ni fyller i bokningsformuläret alternativt på plats direkt till hotell.