Vill ni boka transfer från flygplatsen i Manchester/Liverpool fyller ni i formuläret nedan. Transfern kostar £65 per bil per väg för person 1-4 och därefter £5 extra per person som åker med. Är man två personer som delar så blir alltså kostnaden £32.5 p/p men är man istället fem personer eller fler som delar blir kostnaden runt £10-13 p/p beroende på antal personer som åker med. Vi bokar alltid så många kunder som möjligt i samma transfer så det ska bli billigare för alla. Vill ni istället ha transfern för eget bruk uppger ni det i formuläret nedan. Man kan vara upp till sju personer i samma transfer.

Chauffören möter upp er som bokat transfer i ankomsthallen med en skylt där det står LiverpoolTravel, alternativt ert namn, på och följer er ut till bilen (oftast en minibuss av nyare modell). Ni som bokar transfer även på returen blir upphämtade tre timmar innan flygets avgångstid om chauffören inte uppger något annat.

Vi rekommenderar er att boka transfern TIDIGAST fem veckor och SENAST två veckor före avresa. Det är för att transferfirman ska ha den senast uppdaterade information vid eventuella tidsändringar från flygbolaget.

Transferfirman mailar er all praktisk information 2-3 dagar före avresa.

Enkel- eller returresa