Vill ni boka transfer från flygplatsen i Manchester/Liverpool fyller ni i formuläret nedan. Transfern kostar £80 per bil per väg för 1-3 personer till/från Manchesters flygplats, £90 för upp till sex personer och £100 för upp till åtta personer. Är man två personer som delar så blir alltså kostnaden £40 p/p men är man istället fyra-sex personer som delar blir kostnaden mellan £15-22 p/p beroende på antal personer som åker med. Vi bokar alltid så många kunder som möjligt i samma transfer så det ska bli billigare för alla. Vill ni istället ha transfern för eget bruk uppger ni det i formuläret nedan. Man kan vara upp till åtta personer i samma transfer.
Priserna från Liverpools flygplats är £60 för 1-4 personer och £70 för upp till åtta personer.

Chauffören möter upp er som bokat transfer i ankomsthallen med en skylt där det står LiverpoolTravel, alternativt ert namn, på och följer er ut till bilen (oftast en minibuss av nyare modell). Ni som bokar transfer även på returen blir upphämtade tre timmar innan flygets avgångstid om chauffören inte uppger något annat.

Vi rekommenderar er att boka transfern TIDIGAST fem veckor och SENAST två veckor före avresa. Det är för att transferfirman ska ha den senast uppdaterade information vid eventuella tidsändringar från flygbolaget.

Transferfirman mailar er all praktisk information 2-3 dagar före avresa.

Enkel- eller returresa