Goingtotheairport

Vår samarbetspartner när det gäller alla olika typer av transfers i England.
Väldigt proffsig och välorganiserad transferfirma som erbjuder transport till mycket konkurrenskraftiga priser.

Kammarkollegiet

Resegarantier

Resegarantin kan ge dig ersättning om du har köpt en resa som blir inställd eller avbruten. Ett skäl kan vara att researrangören har gått i konkurs.
Alla som säljer eller marknadsför något som omfattas av resegarantilagen måste ha resegaranti hos Kammarkollegiet för att skydda sina resenärer.

Resegarantin omfattar paketresor och vissa andra arrangemang. Det behöver inte alltid vara en transport med för att det ändå ska vara en paketresa.

Självklart har Stomberg Travel AB (LiverpoolTravel) ställt den resegaranti som har ålagts oss så att ni som resenärer kan känna er helt säkra när ni bokar er resa.

LiverpoolSweden

En av Sveriges absolut största sajter när det gäller nyheter kring Liverpool.

Liverbirds Hammerfest

Liverbirds Hammerfest har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor till Liverpool.

Liverbirds Lofoten

Liverbirds Lofoten har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor till Liverpool.

Liverbirds Molde

Liverbirds Molde har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor till Liverpool.

Liverbirds Mosjøen

Liverbirds Mosjøen har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor till Liverpool.

Liverbirds Nes & Odal

Liverbirds Nes & Odal har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor till Liverpool.

Liverbirds Nes og Odal ble stiftet i august 2012. Vi holder til på landsbygda mellom Kongsvinger og Jessheim.
Vi har hatt ca 80 betalende medlemmer de siste sesongene.
Vi planlegger en stor fellestur på høsten, en mindre på våren, samt flere andre turer for å få flest mulig medlemmer av klubben over til Liverpool for å se kamp og oppleve byen.
I tillegg planlegger vi lokale arrangementer og legendetreff.
Vi hadde Phil Neal på besøk i 2013, David Fairclough og John Barnes på besøk i 2015, samt Paul Ince og Ian Rush på besøk i 2016.

Liverbirds Os

Liverbirds Os har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor till Liverpool.

Liverbirds Solør

Liverbirds Solør har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor till Liverpool.

Liverbirds Tromsø

Liverbirds Tromsø har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor till Liverpool.

Liverpool FC – A True Kopite

En lite mer personlig sida, skapad av Henrik Karlsson, för er som brinner för Liverpool FC. Henrik delar med sig av sina personliga reflektioner samt ger sin syn på allt som händer kring och i laget. Nyheter och transfers läggs även ut snabbt på sidan. Väl värd ett besök.

Liverpool FC Värmland

Liverpool FC Värmland har valt oss som samarbetspartner när det gäller deras gruppresor och individuella resor.