Om Stomberg Travel AB och LiverpoolTravel

Jag som startade, och driver, LiverpoolTravel heter Johan Stomberg och är 39 år gammal. Född och uppvuxen i Västergötland men är sedan -01 hemmahörande i Karlstad. Innan jag grundade LiverpoolTravel 2014 jobbade jag bland annat på resebyrå och inom flygbranschen under totalt 14 år så resebranschen kan jag utan och innan. Jag har varit Liverpoolsupporter så länge jag kan minnas och följer dagligen med vad som händer i och kring laget.

Från och med säsongen 2016/17, och fem år framöver, är LiverpoolTravel även stolt officiell och exklusiv researrangör för den officiella svenska supporterklubben, Liverpool FC Supporters Club Sweden.

Inför säsongen 2016/17 anställde LiverpoolTravel Kenneth Løkken som är en 40 årig norsk gutt som även han har ett väldigt stort kunnande och intresse för LFC. I samband med detta startade vi även LiverpoolTravel.no som Kenneth sköter den dagliga driften av.

Vår affärsidé och vision är enkel: vi vill att så många Liverpoolfans som möjligt från Norden ska kunna åka till Liverpool för en så liten summa som det bara går och få uppleva den magiska stämningen på Anfield. Detta har vi lyckats väldigt bra med. Samtidigt har vi lyckats hålla en mycket hög servicenivå att döma av alla de recensioner vi har fått från våra kunder. Vår största styrka är att både jag, Johan, och Kenneth verkligen brinner för Liverpool FC och besitter ett väldigt stort kunnande om både laget och staden Liverpool.

Tillsammans har vi sett över 170 matcher live på Anfield. Vi har även under åren byggt upp ett väldigt stort kontaktnät i England som underlättar och hjälper till i vårt dagliga arbete. Vi kan (tyvärr) inte påverka vädret eller resultatet i matcherna men vi kommer alltid göra vårt yttersta för att er resa ska bli så fulländad som möjligt.

Stomberg Travel AB, som LiverpoolTravel.se och LiverpoolTravel.no ingår i, har självklart ställt den statliga resegarantin till Kammarkollegiet som alla resebolag enligt svensk lag är skyldiga att göra.

Medarbetare

Johan Stomberg

Företagets grundare och VD. Sköter den dagliga driften av främst svenska sidan LiverpoolTravel.se och har i första hand hand om den svenska, danska och finska marknaden.

Sju snabba om Johan:

 • Varför Liverpool FC: Fastnade direkt när jag satte mig framför Tipsextra någon gång i mitten av 80-talet och såg Liverpool spela. Där och då föddes en livslång kärlek.
 • Första match på Anfield: LFC-Chelsea -02, vinst 1-0 (Owen 90′)
 • Antal matcher live på Anfield: Tappat räkningen men passerar troligtvis 100-sträcket under kommande säsong.
 • Bästa match/minne på Anfield: Svårt att välja ut endast en match så drar till med tre st istället. LFC-Arsenal -08, kvartsfinal i CL, 4-2. LFC-Real Madrid -09, åttondelsfinal i CL, 4-0. LFC-Man U -16, åttondelsfinal i EL, 2-0.
 • Favoritrestaurang: Har flera men måste jag välja en så får det bli San Carlo. Skön atmosfär med bästa pastan i stan.
 • Favoritpub: Jag säger The Sandon under en matchdag, har upplevt många trevliga stunder där. Annars är The Pumphouse uteservering på Albert Dock svårslagen en solig dag.
 • Oanad talang: Obesegrad i poker i Las Vegas.

Kenneth Løkken

Kenneth Løkken är en 40-årig gutt från Nes, Hedmark i Norge som i första hand kommer sköta den dagliga driften av LiverpoolTravel.no och ha hand om den norska marknaden.

Sju snabba om Kenneth:

 • Hvorfor Liverpool FC: Startet med at min far er Man Utd supporter og jeg ville gjøre det motsatte av han. De fleste tippekampene på 80 tallet viste Liverpool, samt at jeg ble betatt av You’ll Never Walk Alone hymnen.
 • Første match på Anfield: Det var kampen LFC-Wigan, -07, (1-1)
 • Antal matcher live på Anfield: Det har blitt rundt 40 kamper totalt.
 • Beste match/minne på Anfield: Det var LFC-Arsenal -08 i CL, 4-2 og LFC-Dortmund -16 i EL, 4-3.
 • Favorittrestaurant: Må også si San Carlo, nydelig mat, spesielt deres kyllingfilet.
 • Favorittpub: Trives veldig bra på The Sandon under kampdager. Ellers liker jeg meg på The Abbeys i Hanover Street
 • Skjult talent: Aldri tapt i Go-Cart race mot Johan