Boka Resa

-
4495 SEK
Liverpool FC
vs
Brighton & Hove Albion
Premier League

Reseinfo

SUPPORTERRESA MED SVENSKA SUPPORTERKLUBBEN LFC.NU!

Som betalande medlem i supporterklubben får du 200 kr i rabatt på bokningen.

Vi kommer också att köra en supporterträff på plats med inbjuden LFC-legend. Vem det blir meddelas när allt är klart.

PRIS: 4295 SEK per person för betalande medlemmar i LFC Supporters Club Sweden. 4495 SEK för övriga.

INGÅR: 3 nätter på Travelodge (***) mitt i city samt matchbiljett på The Kop eller långsida. Det går även bra att uppgradera till The Shankly Hotel (****) eller Bridgestreet Apartments för 375 SEK per person och natt. Reseledare på plats i form av Johan Stomberg, Kenneth Løkken och supporterklubbens ansvarige Pelle Ehnberg.

SÅ BOKAR DU: Fyll i bokningsformuläret på www.liverpooltravel.se/book och uppge namn och medlemsnummer på samtliga resenärer i meddelanderutan "övrig information" för att rabatten ska gälla.

FRÅGOR: Kontakta Johan Stomberg på: johan@liverpooltravel.se eller 073-655 18 23.

SUPPORTERTRÄFF: Mer info gällande plats, tid och vilken före detta spelare som kommer medverka på träffen kommer när allt är klart.

OBS! 60 platser för att få rabatten, så först till kvarn gäller!

Om du inte redan är betalande medlem i svenska supporterklubben, använd länken nedan och följ anvisningarna. Klart på någon minut!

https://www.samdodds.com/sv-se/c/0/61

Det här matchdatumet är bekräftat och kommer inte att ändras. Vi rekommenderar er att följa oss på facebook och även registrera er för vårt nyhetsbrev för att kunna ta del av den senast uppdaterade informationen.

När er bokning blir bekräftad av oss erlägger ni en anmälningsavgift på 1200 kr per person (1395 kr om ni önskar avbeställningsskydd) senast 5 dagar efter bokningstillfället. Anmälan är bindande efter det att anmälningsavgiften är betald.

Slutbetalning sker sedan 60 dagar före avresa.

Ingår i priset

I vårt grundpaket ingår det tre st nätter på trestjärnigt centralt beläget hotell (del i dubbelrum) i Liverpool samt matchbiljett på hemmasektionen. Ni har även möjlighet att uppgradera ert boende till fyrstjärnigt hotell.

Enkelrum kan beställas som tillägg. Frukost och transport kan också läggas till.